Szoba Infinity appBeli Manastir - Szlavónia

kikiáltási ár Ft 8.053 / éj
Detailed description

Üdvözöljük az Infinity App - Kényelmes tartózkodás Beli Manastirban Tökéletes szállást keres Beli Manastirban? Az Infinity App az ideális megoldás az Ön tartózkodásához! A város csendes részén található, 3 csillagos kiadó kétágyas szobánk kényelmet és megfizethetőséget kínál, ideális pároknak, barátoknak és üzleti utazóknak. Fedezze fel a fehér kolostort és a Baranja Infinity alkalmazást, amely tökéletes helyen található Baranya természeti szépségének és kulturális látnivalóinak felfedezéséhez. A szállás a Hotel Patria közelében található. Kopački rit Natúrpark: Egyedülálló növény- és állatvilág, ideális a természet szerelmeseinek és madármegfigyelőknek. Baranje borutak: Kóstolja meg a csúcsborokat és élvezze a szőlőültetvények gyönyörű táját. Baranya Örökség Etnológiai Központja: Fedezze fel e táj gazdag történelmét és hagyományait. Tikveš kastély: történelmi épület varázslatos természeti környezetben. Eszék: Történelmi erőd és hangulatos utcák a Dráva mentén, csak egy rövid autóútra. Az Infinity App kezeli a Beauty-t, a Beli Manastir szépségszalonját

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
bejelentkezés 15 órától kijelentkezés 11 óráig 100%-os előleg IBAN-ra vagy kártyára. Kártyás előleg fizetés linkje: mypos.com/@beauty-m Az üdülés kiegyenlítése regisztrációkor lehetséges, de ebben az esetben nem tartjuk fenn a létesítmény lefoglalását. A fizetési lehetőségek között szerepel készpénz, kártya vagy hitelkártya a rugalmasság érdekében. R1 számlát állítunk ki. Foglalja le szobáját az Infinity App segítségével még ma, és élvezze a kiváló minőségű szállást Beli Manastir szívében!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleget visszatérítjük, ha a szállást a tervezett tartózkodás előtt 7 vagy több nappal mondják le.
Távolságok
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 400 m
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 400 m
  • Buszmegálló: 400 m
  • Vasútállomás: 400 m
  • Sport tevékenységek: 400 m
  • Disco club: 400 m
  • Kaszinó: 400 m
  • Nemzeti park: 10 km
Részletes leírás
Mit kínálunk? Kényelmes kétágyas szoba kiadó Beli Manastirban: Két kényelmes ággyal felszerelt, ideális a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz Baranya felfedezése után. Privát fürdőszoba: modern felszerelések, forró zuhany és minden szükséges higiéniai cikk az Ön kényelméért. Hűtőszekrény: Az ételeket és italokat a nagyobb kényelem érdekében tárolja magánál. Ingyenes Wi-Fi: Maradjon kapcsolatban, és szörföljön az interneten zavaró tényezők nélkül. Légkondicionálás: tökéletes hőmérsékletet tart fenn tartózkodása alatt. Íróasztal: Ideális üzleti utazók számára, akiknek csendes helyre van szükségük a munkához. IPTV: Élvezze a különféle csatornákat a világ minden tájáról, és kövesse kedvenc programjait és tartalmait. A hűtőben üdvözlő ital várja majd. A szálláshoz szépségszalon is tartozik, valamint a szállás mellett smink vagy egyéb kozmetikai szolgáltatások is megoldhatók.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Szoba Infinity app
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Martina Kožić
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Tökéletes szállást keres Beli Manastirban? Az Infinity App az ideális megoldás az Ön tartózkodásához! A város egy csendes részén található 3 csillagos kétágyas szobánk kényelmet és megfizethetőséget kínál, ideális párok, barátok és üzleti utazók számára.

Szoba Infinity app lista már megtekintette 75 idők óta 06.10.2024.