Nyaralóház LinaHvar - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 17.141 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Foglalást fogadunk 2025-re - Az idei szezonra feltöltöttük a kapacitásokat. A kínált apartman egy nyaraló vendégház, amely az első sorban található a tenger felé. Két kétágyas szobával, konyhasarokkal, fürdőszobával és egy tágas terasszal rendelkezik, kilátással a növényzetre és a tengerre. A ház alatti sziklákon úszni lehet. Az első strand (ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a naplementére) egy kevesebb mint 5 perces séta a part mentén. A városközpont körülbelül 15-20 percnyi sétával elérhető a tengerparton, félúton pedig számos kávézó, étterem és üzlet található. Hvar városának csendesebb részén vagyunk, ahol hallani lehet a hullámokat, és mégis közel van minden. A ház klímával és Wi-Fi kapcsolattal felszerelt. Ezen az oldalon rendszeresen frissítjük a foglalási naptárat és az árlistát, ezért felkérem Önt, hogy ellenőrizze a kívánt dátumot. Csak ezt a képeken látható teraszos lakást adjuk bérbe és sajnos a naptárban foglalt időpontokban nem tudunk másikat ajánlani. Várjuk érkezését :)

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman foglalásához a szállás teljes árának 20%-ának megfelelő előleget kell fizetni. A fennmaradó összeget a vendég érkezésekor kell kifizetni. Érkezési idő: 15:00 után. Indulási idő: 10:00 óráig. A ház klímával és Wi-Fi kapcsolattal felszerelt. Gyermek esetén 3 éves korig egy extra kiságy áll az Ön rendelkezésére. Dohányzás és háziállat nem megengedett a házban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden vendégünk számára azonos szintű szolgáltatást tudunk biztosítani. Nincs őrzött parkolóhelyünk, de több közterület is van, ahol önállóan is parkolhat.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 700 m
  • Gyógyszertár: 700 m
  • Bank: 700 m
  • Posta: 700 m
  • Benzinkút: 300 m
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Lina
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Nova Gorica , Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2024
Kuća za odmor Lina

Nagyszerű elhelyezkedés, kilátással a tengerre. Tiszta apartman terasszal. Gyönyörű strand a közelben és nagyon kedves tulajdonosok. Este sétálhat a régi városrészbe, ahol régi épületek, éttermek, klubok várják minden generációt.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Martina

Koszonom a kedves szavakat. Örömünkre szolgált, hogy Önt és kedves családját vendégeink közé tartozhattuk. :)

Minja Salmic
Beszél:
Horvát, Angol,
Nyaralóház Lina lista már megtekintette 1854 idők óta 14.07.2024.