Apartman MarijaIlok - Szlavónia

kikiáltási ár Ft 4.794 / éj
Detailed description

A Marija Ilok Apartman a Marija Ilok Pincészet részeként "újjáéledt" az Ilok hagyomány jegyében. Ennek megfelelően a férőhely kapacitása egy háromcsillagos apartman, melyben külön bejáratú a lakás, konyha, nappali, fürdőszoba, külön wc, terasz, 3 hálószoba, 6 fő ágy, 4 pótágy található, és úgy van kialakítva, hogy a belső tér, mind a 3 szoba, mind a 3 szoba, egyszerű módon követi Ilok történetét a Marija Ilok pincében és pincészeten belül. Minden szobát a Dunát, az Iloki templomot és az iloki tájat ábrázoló festmények díszítik. A mai turizmus színvonalának megfelelően az Apartment Marija Ilok modern igényeket és kényelmet kínál egy családi nyaraláshoz. A Marija apartman egy 120 m2 alapterületű családi ház (ház), őrzött parkolóval, tágas udvarral és terasszal. A tér tele van otthonossággal és kényelemmel. Foglaljon szállást az apartmanban és élvezze az iloki tájat, a Duna-parti sétákat, az iloki finomságokat és egy pohár jó bort a Marija Ilok Pincéből

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás a tulajdonos e-mail címén: monika.zivkovic1@gmail.com vagy a 098/718-004 telefonszámon történik. Fizetés készpénzzel vagy átutalással történik. Érkezés és indulás időpontja megegyezés szerint.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 600 m
  • Bank: 700 m
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 1.8 km
  • Sport tevékenységek: 1.4 km
Részletes leírás
A Marija apartmanban való tartózkodással ingyenes bejárást biztosítunk a "Podrum Marija" Ilok pincészetbe és kóstolót a családi pince tulajdonosának szakmai vezetésével, valamint a termelő üzembejárást és a bortermelés bemutatását. technológia (alsó pince) a pincészet pincészetével. Ilok városában a lehetőségek a következők: túra a régi Ilok erődítményben és falaiban, séta gyönyörű szőlőültetvényeken, gazdag kulturális örökség felfedezése az Ilok múzeum és galéria meglátogatásával, teniszpályák bérlése, séta a Duna mentén, a hagyományos élvezet étel a helyi éttermek meglátogatásával, turistavonatozás, különféle fesztiválok látogatása, mint a Delicium Mundi, Ilok szőlőszüret, Traminca Fesztivál, Iloki Vinkovo és egyéb kulturális megnyilvánulások, koncertek és hagyományos rendezvények.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Marija
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Monika Živković
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Marija Ilok lakás tulajdonosa vagyok. Nagyon kommunikatív ember vagyok, aki a családot és a barátokat helyezi előtérbe. Szeretek gyönyörködni a szép és érdekes dolgokban, amit átvittem a lányomról elnevezett Marija lakás dekorációjába. Számomra fontos a biztonság és a kényelem érzése, amit Ön is megtapasztalhat nálunk, Ilokon. Üdvözöljük!

Apartman Marija lista már megtekintette 1365 idők óta 24.06.2024.