Apartmanok Monte CarloBagKarlobag - Kvarner

kikiáltási ár Ft 11.185 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartments Monte CarloBag Karlobag csendes részén található. A legszebb és leghosszabb horvát hegy, a Velebit lábánál található kis hely a Földközi-tenger és a kontinens csodálatos kombinációját képviseli. Senj történelmileg fontos városa a gyönyörű adriai autópálya mentén, északi irányban, 60 km-re található. 60 km-re délre található Starigrad kisváros a Winnetou Múzeummal és a Paklenica Nemzeti Park bejáratával. Egynapos kirándulásokat tehet: Plitvicei-tavak, Rab és Pag szigete, Zrče strand, Krka-vízesések, Paklenica-barlangok, túrázás a Velebiten, a "Nikola Tesla" emlékközpont és még sok más. Karlobag ideális hely, ha szeretne teljesen kikapcsolódni a tenger és a nap mellett, és elszakadni a város nyüzsgésétől. Mindkét apartman légkondicionált, és egy franciaággyal felszerelt hálószobából, zuhanyzós fürdőszobából, étkezőből/nappaliból/konyhából és egy nagy privát teraszból áll 5 perces sétával elérhető.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor a végösszeg 20%-ának megfelelő előleg kerül befizetésre az IBAN számlára. Érkezés 14 óra után. Kijelentkezési idő 10 óráig az idegenforgalmi adót az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás lemondásának feltételei: • 15 vagy több nappal korábbi foglalás esetén - 100% mínusz banki jutalék A 0-14 napon belüli foglalás lemondásakor az előleget nem térítjük vissza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 50 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 80 m
  • Buszmegálló: 300 m
  • Sport tevékenységek: 80 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Monte CarloBag
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
SLATINA, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2024
Felejthetetlen nyaralás Karlobagban

Először szálltunk meg Karlobagban, és szerencsénk volt, hogy a Petranović házaspár Monte Carlobagi apartmanját választottuk. Az apartman új, tágas, tiszta, modern és funkcionálisan felszerelt mindennel, amire a nyaraláshoz szüksége lehet. A város strandja mindössze néhány percnyi sétára, a Tatinja strand pedig 15 percnyi sétára található. A házigazdák egy szépen hűtött lakással fogadtak minket, és néhány örvendetes aprósággal a hűtőben. Mindig készen állnak tanácsadásra és szívesen meghallgatják a javaslatokat, mert szeretnének alkalmazkodni a vendégekhez, hogy minél kellemesebbé tegyék a náluk való tartózkodást. Bátran ajánlom mindenkinek, aki csendes pihenésre vágyik, nagy tömegek nélkül.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Dalibor Petranović
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Monte CarloBag lista már megtekintette 2027 idők óta 07.07.2024.