Mobilház Sparkle TTKlenovica - Kvarner

kikiáltási ár Ft 27.270 / éj
Detailed description

Kiadó egy luxus felszereltségű mobilház, gyönyörű kilátással a tengerre, tökéletes az ideális nyaraláshoz. Házunk a kényelem és a természeti szépség tökéletes kombinációját kínálja, lehetővé téve, hogy teljesen kikapcsolódjon és jól érezze magát. Élvezze a tengerre nyíló csodálatos kilátást minden nap a tágas, kényelmes bútorokkal berendezett teraszról, amely ideális ülésre és pihenésre, valamint a családdal és a barátokkal való időtöltésre. A mobilházban minden megtalálható, ami a kényelmes tartózkodáshoz szükséges, beleértve a modern konyhát, a stílusos fürdőszobát és a gyors WIFI-t a zavartalan csatlakozás érdekében. Csak néhány lépésre található a kristálytiszta tengertől és a gyönyörű strandtól, amely könnyű hozzáférést biztosít a tengeri tevékenységekhez. Az őrzött parkoló teljes nyugalmat biztosít az egész tartózkodása alatt. Ezen kívül egy grillező is az Ön rendelkezésére áll, ahol finom ételeket készíthet a szabadban. Ez a mobilház tökéletes helyet biztosít a következő nyaralásához. Ne hagyja ki a lehetőséget, és foglalja le szállását még ma!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 600 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 10 km
  • Gyógyszertár: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posta: 10 km
  • Benzinkút: 10 km
  • Repülőtér: 40 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
A szállás amúgy is lenyűgöző tulajdonságain túl további szolgáltatások is megtalálhatók, amelyek tovább gazdagítják a vendégek élményét. A legfiatalabbak számára a szabadban való játékhoz kiegészítők állnak rendelkezésre, melyeket úgy terveztek, hogy felejthetetlen pillanatokat töltsenek el a szabad ég alatt. A felnőttek számára további kisgépek, mint hajszárító, kenyérpirító, vízforraló, Dolce Gusto kávéfőző, mikrohullámú sütő és mosogatógép a konyhában további praktikusságot és kényelmet biztosítanak a tartózkodás során. Ezen kívül vannak szórakoztató társasjátékok, amelyek a vendégek közösségére és szórakozására ösztönöznek. Ezenkívül prémium ágyneműt és törölközőt is biztosítanak, így a vendégek a luxus és a kényelem érzését élvezhetik a szálláshelyen. Mindezek a kiegészítő szolgáltatások célja, hogy kielégítsék a vendégek igényeit és kívánságait, és hozzájáruljanak a mobilházban való tartózkodás felejthetetlen és kellemes élményéhez.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Mobilház Sparkle TT
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Iskra Radičević
Beszél:
Horvát, Angol, Francia,
Többet a tulajdonos

Iskra az Ön háziasszonya, egy profi és barátságos személy, aki beszél horvátul, angolul és franciául. Az Iskra sok éves tapasztalatával kellemes időtöltést biztosít vendégei számára, hasznos információkkal szolgál a helyi látnivalókról és segíti a programok szervezését. Az Iskra mindig készen áll minden kérdésére, szeretettel és szakszerűen várja Önt

Mobilház Sparkle TT lista már megtekintette 2506 idők óta 21.05.2024.