Apartman ViLiMakarska - Split régió

kikiáltási ár Ft 15.583 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Újonnan berendezett apartman Makarska városának kellős közepén. Az épület a legmagasabb színvonalon épült, luxus berendezéssel, mint maga a lakás! Saját parkoló áll rendelkezésre, 6. számú kültéri parkoló PB-üzemű autóknak és két parkolóhely a -2. emeleten; 1. és 2. sz. Az apartman a 3. emeleten található. Délnyugati tájolású. Konyhából étkezővel és nappaliból áll, nyitott térben. A konyha teljesen felszerelt, így akár az éves vakáció alatt is élvezheti kedvenc ételeinek elkészítését. Tágas fürdőszoba zuhanykabinnal és mosógéppel. Két hálószoba! A fő hálószobában egy 160/200-as ágy, míg a másikban két 90/200-as ágy található. Az apartman teljesen felszerelt, ágyneművel, törölközővel, konyharuhával és papírtörlővel. Folyékony szappan és mosószer ruhák mosásához, WC-papír és mosogatószer edényekhez és tablettákhoz a mosogatógéphez. A fedett teraszokról gyönyörű kilátás nyílik Makarska városára, valamint Brać és Hvar szigeteire

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglaláshoz a teljes összeg 30%-át kell befizetnie bankszámlánkra, a többit érkezéskor fizeti. Érkezési idő 14 óráig, távozás 10 óráig. Ha néhány nappal azelőtt olyan információnk van, hogy a vendégek korábban hagyják el az apartmant, mint Ön, időben értesítjük, hogy tudja, hogyan tervezze meg érkezését!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Ha egy hónappal korábban lemondja foglalását, az előleget teljes mértékben visszatérítjük!
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 400 m
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 300 m
  • Marina: 400 m
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Disco club: 1 km
  • Kaszinó: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Érkezéskor egy üdítővel várunk... és bárunkban, ha felkeltettük az érdeklődését... a környékünkről származó, helyi borászoktól származó különféle helyi pálinkák megkóstolására.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman ViLi
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Konjic, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2024
Felülvizsgálat

Minden dicséret a szállásért és a mosolygós Vikiért, aki fogadott minket a városban és elvitt az apartmanba. A lakás nagyon tiszta, nagyon kényelmes és jó helyen van. Reméljük máskor is eljövünk, üdv Konjicból

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves srácok!!!

Örülök, hogy elégedett vagy, és hogy tetszett lakásunk és a gyönyörű város! Minden házigazda szeretne ilyen jó vendégeket! Őszintén remélem, hogy jövőre találkozunk!

Konjic, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2024
egy lakás

A szállás kiváló, a szállásadó még jobb. Nagyon kedves hölgy. Ebben az apartmanban minden megtalálható, ami egy nyaraláshoz kell. Tisztaság 10/10. Visszatérünk még.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Szeretettel várjuk a vendégeket!

Kedves lányok... makulátlanul elhagytátok a lakást!!!! A legjobbakat neked!!!! Remélem, hogy egy remek nyaralást töltöttél gyönyörű városunkban, és az első adandó alkalommal újra visszajössz... mert Makarska egy olyan város, ami a bőröd alá kerül... És nekünk, akik ott élünk, soha nem lehet elegünk belőle és mindig túl kevés!!!!

Viki Puharic Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

A békés Caklje öbölben Podgora községben fekszik kis birodalmunk, a béke, az otthontól távol ... .A madarak csicsergése és a tenger hangja, amely táplálja a lelket és a testet ... A sok munka után kötelező menekülnünk a mindennapi élet nyüzsgése elől és távolodnunk a nyári tömegektől!

Apartman ViLi lista már megtekintette 2100 idők óta 11.05.2024.