Apartmanok KlaudiaLošinj Mali Lošinj - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.038 / éj
Detailed description

Üdvözöljük szépen felszerelt apartmanjainkban, amelyek Mali Lošinj csendes részén találhatók, a város legszebb részén, a vendégek értékelése szerint természeti szépsége, tiszta tengere és minden szükséges létesítmény közelsége miatt. Apartmanjaink teljes kényelmet kínálnak, és tökéletes választás családok és párok számára, mivel harmonikus egyensúlyt biztosítanak a magánélet és a legfontosabb szolgáltatások közelsége között. 3 apartman áll az Ön rendelkezésére. A tengerre néző nagy teraszok tökéletesek az élvezethez és a pihenéshez. Elhelyezkedésünk egyszerűen összehasonlíthatatlan! Házunk a tenger 1. sorában van, Bojčić és Sv. közelében. Martin, kristálytiszta tengeri strandjairól ismert. Ezek az öblök tökéletes menekülést biztosítanak a mindennapi stressz elől, lehetővé téve a pihenést a hullámok zajában és a fenyőfák illatában. Élvezze a békét és a csendet, amit ez a környék kínál, és tapasztalja meg Mali Lošinj varázsát apartmanjainkban. Tökéletes nyaralása itt kezdődik, mi pedig, mint házigazdái, kiváló szolgáltatást és kifogástalan kényelmet biztosítunk Önnek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás a számlára történő előleg beérkezése után érvényes és visszaigazolódik, amely a tervezett tartózkodás teljes összegének 30%-a. A lefoglalt szállás díjának fennmaradó részét érkezéskor a tulajdonos számlájára vagy készpénzben (a vendég kívánságától függően) kell kifizetni. Bejelentkezés: 14:00 órától Kijelentkezés; 10:00 óráig az apartman ára tartalmazza az idegenforgalmi adót. A lefoglaltnál rövidebb tartózkodás esetén a szállás teljes ára a teljes lefoglalt időszakra kerül kiszámításra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az apartmanfoglalás lemondása esetén a szállásszolgáltatás igénybevételének megkezdése előtt 45 nappal az előleg visszajár. Amennyiben a foglalást kevesebb mint 44 nappal az apartmanban található szállásszolgáltatás igénybevételének megkezdése előtt mondják le, az előleget nem térítik vissza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 1 km
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 500 m
  • Buszmegálló: 1.5 km
  • Marina: 2 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
3 db bútorozott apartman áll az Ön rendelkezésére. A földszinten található az 1-es négyszemélyes apartman, a második emeleten a 2-es 4 személyes apartman, valamint a 3-as 2 személyes apartman. Az apartman ára további előnyöket tartalmaz: gyerekeknek 3 éves korig ingyenes, őrzött parkoló a ház előtt, grill az udvarban, mosógép használat kérésre a földszinti közös mosókonyhában , valamint a poggyász tárolásának lehetősége az apartman elhagyása után az elutazás napján, ha a vendégnek későbbi távozása van a szigetről. További pótdíjak; végső takarítás egyszeri 35 EUR, háziállat, csak kérésre, 20 EUR naponta, 4 napnál rövidebb tartózkodás esetén + 30%. További kívánságokat, kéréseket, igényeket szakszerűen és gyorsan szívesen teljesítünk az Ön nevében.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Klaudia
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Klaudia Jurković
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük az Apartments Klaudia Mali Lošinjban. Szeretettel üdvözöljük, és örülünk, hogy apartmanjainkat választotta Losinj gyönyörű szigetén és Mali Lošinj legszebb városában való tartózkodásához. Célunk, hogy nyaralását felejthetetlenné tegyük, és jól érezze magát otthonunkban. Mindig készséggel állunk rendelkezésére minden igényének és kívánságának teljesítésére. A házigazdád

Apartmanok Klaudia lista már megtekintette 2027 idők óta 12.07.2024.