Nyaralóház Green OasisMarčana - Isztria

kikiáltási ár Ft 7.814 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Képzeld el, hogy a nap sugaraira és a madarak énekére ébredsz. Az első kávét vagy teát a teraszon issza meg egy gyönyörű zöld oázisban, kilátással az olajfaligetre, és mindezt az 1800 m2-es bekerített telek magányában. Ebben a kis házban 2 hálószoba, konyha étkezővel, fürdőszoba és WC található. Mindennel fel van szerelve, hogy a nyaralás a lehető legkellemesebb legyen. Egy kis csendes faluban található, 10 percre Pula gyönyörű ősi városától, 5 percre a repülőtértől és 15 percre a helyi strandoktól. Az utazást követő délutánonként egy gázsütő elkészítését élvezheti, míg szerettei egy frissítő fürdőzést a kis medencében vagy egy tollaslabdát. Az aktív vendégek számára számos kerékpárút található a természetben és a tenger mentén, vagy több túraútvonal a közvetlen közelében, amelyek közül kiemelkedik a leghosszabb Dél-Isztria Camino. Házi kedvence ugyanolyan szívesen látott, mint Ön. Várjuk érkezését Zöld Oázisunkba.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalás 20% a számlára, a többi készpénzben a bejelentkezéskor. Érkezéskor további 100 euró kaució fizetendő, amit a nyaralás végén visszaadunk, ha a házban minden rendben marad. Bejelentkezés 14 óra után, kijelentkezés 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Ingyenes lemondás az érkezés előtt 7 nappal.
Távolságok
  • Tenger: 10 km
  • Strand: 10 km
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 1.5 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 12 km
  • Vasútállomás: 12 km
  • Repülőtér: 8 km
  • Nemzeti park: 18 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Green Oasis
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Żory, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2024
Nagyon sikeres nyaralás

4 tagú család voltunk, és nagyon jól éreztük magunkat a Green Oasisban. A konyha jól felszerelt volt, semmiben nem szenvedtünk hiányt. A ház kicsi, de minden megtalálható benne, ami kell. A veranda tökéletes hely volt az étkezések megosztására. A kertben található olajfaliget remek hely volt a kikapcsolódásra, a medence pedig tökéletes volt a közös szórakozáshoz. Szeretünk strandokat és közeli helyeket látogatni, így nem okozott gondot az odajutás. Emiljano egy nagyon gondoskodó házigazda, aki a helyszínen gondoskodott kényelmünkről. A kapcsolatfelvétel gyors volt, pontos volt. Vissza is térünk egy üveg olívaolajjal a ligetből.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Köszönöm szépen a hozzászólásodat! Nagyon örülünk, hogy elégedett volt házunkkal és szolgáltatásunkkal. Mindig szeretettel várunk!

Südharz, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2024
Nyaralás – 2024. augusztus

Nyaralás Isztrián 2 felnőtt + 1 gyermek. A házigazda nagyon kedvesen fogadott minket. A ház és az ingatlan olyan, mint a képeken. Minden megtalálható a helyszínen, ami kell, a házban klíma is van. A hely nagyon idilli, csendes és tökéletes egy pihentető nyaraláshoz. A terasz tökéletes hely volt a nap indításához és az esti naplemente élvezetéhez. Négylábú barátunk nagyon jól kijött a bekerített telken. A medence (amelyet a tulajdonos mindig tisztán tart) meghívja Önt, hogy hűsöljön a napon. Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan Pula pár perc alatt elérhető (vásárlás, séta a városban és a tengerparton), de a keleti, nyugati vagy déli part többi strandja is gyorsan elérhető autóval. Csodálatos nyaralásunk volt olajfaligetekkel körülvéve, és csak ajánlani tudom a szállást, és szívesen visszamennék. Ezúton is üdvözlöm és még egyszer köszönöm.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Nagyon köszönjük értékelését. Mindig szívesen látott vendég.

Emilijano Marić
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Nyaralóház Green Oasis lista már megtekintette 4505 idők óta 16.06.2024.