Apartmanok SilvanoMurter - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.619 / éj
Detailed description

Az Apartments Silvano Murter szigetének csendes részén, a Pod Raduč utcában található, gyönyörű kilátással Kornatira. A létesítmény három szállásegységből, két 2+2-es erkélyes stúdióapartmanból és egy 2 fős teraszos apartmanból áll. Minden apartmanhoz saját parkolóhely, WiFi, légkondicionáló, TVSat és grill tartozik. Az apartmanok teljesen felszereltek. Lehetőség van egy tárolóhelyiség használatára kerékpárok vagy asztalok tárolására.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Szállásfoglaláskor a végösszeg 30%-ának megfelelő előleget kell fizetni. Előleg fizetésével a vendég ismeri a Házirendet, melyet a szállásadó a szállásajánlattal együtt küld meg. Háziállatokat előzetes bejelentéssel fogadunk, a végső takarításért pedig egyszeri 30 eurós költséget kell fizetni. Kijelentkezéskor a vendég kitakarítja az apartmant és kidobja a szemetet. Ellenkező esetben 50 € takarítási díj kerül felszámításra. BEJELENTKEZÉS 15 órától 10 óráig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Felhívjuk figyelmét, hogy lemondás esetén az előleg 100%-a az érkezés időpontja előtt egy hónappal, 50%-a az érkezés 30. és 15. napja között, míg a foglalás lemondása esetén az érkezés időpontjától számított 15 napon belül visszajár. tervezett bejelentkezés, a kauciót nem térítik vissza.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 1.5 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A vendégeket mindig üdvözlő itallal várják a házigazdák!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Silvano
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Silvano i Patrizia Ježina
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Apartmanok Silvano lista már megtekintette 1960 idők óta 08.08.2024.