Apartman R&R Oaza Pag Smokvica - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.989 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Felejtsd el egy időre mindazt, ami zavar, és lépjen be az R&R Oaza apartmanba a Hold szigetén... A Pag hídtól körülbelül tizenöt percre található Smokvica idilli helye, Smokvica Oaza. A tengerre és a horizontra néző kilátással lélegezzen be egy kis hely nyugalmába, lazítson a természet hangjai és madárcsicsergése mellett mind a reggeli kávé mellett, mind az esti altatódal. Persze itt nem lehet jól nyaralni birkacsorda nélkül. Ideális hely gyermekes családoknak, de mindenkinek, aki szeretne elszakadni a város forgatagától, miközben teljes mértékben megtapasztalhatja a természetet. Ha mégis vágyik a nyüzsgésre, az nincs is olyan messze: Pag városa - 18 km, Zadar - 45 km, Vir szigete 1 órás autóútra van... Miután meglátogatta az összes gyönyörű helyet, ill. eseményeket szeretnél, térj vissza a béke, a tenger és a nyári felhők Oázisába a kék égen. Várunk és várunk érkezésedre.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Minimális tartózkodási napok száma: 6 nap Maximális létszám: 4 + 1 Bejelentkezés: 14:00 óra Kijelentkezés: 10:00 óra Kisállat: 5 €/nap Fizetési módok Fizetés giro számlára történő fizetéssel történik, nevezetesen: Előleg – időpontfoglaláshoz szükséges a végösszeg 30%-a. Fennmaradó fizetés – a fennmaradó összeget az apartmanba érkezés előtt kell kifizetni. Az ár tartalmazza a tartózkodási illetéket. A foglalásról írásos visszaigazolást küldünk (voucher)
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Az előleg nem visszatéríthető. Időben történő lemondás esetén (legkésőbb 15 nappal a lefoglalt időpont előtt) és abban az esetben, ha a tulajdonosnak sikerül a lemondott időpontot maradéktalanul kitöltenie, az előleget új időpontban (talán jövőre) lehet új időpontban lefoglalni. hanem az akkor érvényes bérleti feltételek mellett. Abban az esetben, ha a lemondott időpontot nem töltik be, az előleg nem kerül visszafizetésre és nem utalható át új időpontra.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Élelmiszer: 3 km
  • Étterem: 3 km
  • Orvos: 18 km
  • Gyógyszertár: 18 km
  • Bank: 18 km
  • Posta: 18 km
  • Benzinkút: 18 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Parkolás - 1 parkolóhely WI-FI - Ingyenes klíma - felár nélkül Dohányzás csak a teraszokon megengedett
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman R&R Oaza
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zgorzelec, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Augusztus 2023
Csak tökéletes

10 napot töltöttünk ezen a gyönyörű helyen, és reméljük, hogy visszatérünk! A lakás egyszerűen tökéletes, a táj és a kilátás - látványos A tulajdonosok nagyon kedvesek és segítőkészek

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Kedves Monika! Köszönjük, hogy a mi lakásunkat választotta, és köszönjük ezt a csodálatos megjegyzést. Ön és családja olyan vendégek vagytok, akikre bárki vágyik, és nagyon remélem, hogy újra találkozunk. római

Romana i Renata
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman R&R Oaza lista már megtekintette 9164 idők óta 10.06.2023.