Apartmanok mGarden Pag - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.350 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az mGarden apartmanház Pag évszázados városában található, közel a tengerhez és 15 perces sétára a városközponttól, mégis elég messze a teljes nyugalomhoz és magánélethez. A ház elejéről mesés kilátás nyílik a tengerre és a vihar által feltárt fehér Pag szikláira, hátulról pedig a gyér pagi növényzettel meghintett magas sziklás domb rabul ejt. A frissen felújított apartmanok mindennel fel vannak szerelve, ami egy kellemes nyaraláshoz szükséges. Az apartmanházban 4 apartmanban 20 fő elszállásolására van lehetőség. A nagy, rejtett udvar az olajfák alatt pihenésre csábít, a grill illatával, miközben különös gondot fordítanak a legfiatalabb vendégek tevékenységére. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ajánlat elfogadását követően a foglalás visszaigazolása 30%-os előleg befizetésével történik, mely a lakásbérlet teljes összegének részét képezi. Minden fizetéskor visszaigazolást küldünk a foglalásról. Az apartman bérleti díjának fennmaradó részének kifizetése a szálláshelyre érkezéskor azonnal készpénzben vagy érkezés előtti számlára történő fizetéssel történik. Érkezéskor a házigazda jelen van, és szívesen válaszol minden kérdésére. A szállás az érkezés napján 14:00 órától az elutazás napján 10:00 óráig vehető igénybe. Személyi igazolványát vagy útlevelét érkezéskor haladéktalanul át kell adnia a fogadónak, hogy bejelentkezzen az Idegenforgalmi Hivatalba. A dokumentumot 24 órán belül visszaküldik.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás az érkezés előtt 14 nappal lemondható az előleg 100%-os visszatérítésével. Későbbi lemondás esetén az előleget nem térítjük vissza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 800 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 900 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 900 m
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Benzinkút: 1 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Nemzeti park: 75 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Odafigyelünk minden vendég egyéni igényeire. Az ár tartalmazza az üdvözlő ajándékot. A kertben kerti pihenőbútorok találhatók a kellemes árnyékban való tartózkodás érdekében, valamint a gyermekek számára kialakított létesítmények: homokozó, játszóház, kreatív műhelyek, függő bowlingpálya. A vendégek használhatják a grillezőt is, amely mellett egy asztallal és székekkel ellátott pergola található.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok mGarden
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sisak, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3+1, Augusztus 2023
Egy álomnyaralás... léleknek és testnek

Közvetlenül szeretett feleségem temetése után jöttem nyaralni a gyerekeimmel Lavandába... Több mint 50 alkalommal voltam nyaralni, a tengeren, különböző helyeken és különböző szálláshelyeken, de olyan szép, rendezett és nyugodt hely, nagy udvarral (ahol nem kell azon gondolkodni, hogy lesz-e hova parkolni, és nem rontja-e valaki az autóját), ahol nem kell arra gondolni, hogy a gyerekei beszaladnak az utcára, mert el sem akarnak majd menekülni erről a parkosított és bekerített, játékokkal teli udvarról, távol a nyüzsgéstől, zajtól. Itt nem ütközik más vendéggel a lépcsőn és a folyosókon (minden apartman külön bejárattal és terasszal rendelkezik). Ébredjen a természet hangjaira, ne a forgalomra vagy a szomszédokra. Minden megvan, ami a főzéshez és az élvezethez kell. Egyszóval a tulajdonos csodálatos. Kiadós, világos, meleg, gondoskodó, segítőkész, mindenre kész, hogy kedvenc vendégednek érezd magad. Finom süteménnyel és üdítővel várják, és egy különleges ajándékkal is elküldik. Ügyeljen arra, hogy ne maradjon le semmiről a nyaralás alatt. És mindezt mindig jelenlévő, őszinte mosollyal. Elkényeztetett minket. Ha bárhol megpihenhetnénk és megvigasztalhatnánk, akkor itt, az "mGardenben" lenne.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Pearland, Amerikai Egyesült Államok
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3+1, Június 2023
Nagyon tetszett... Gyönyörű, pihentető és békés!

A férjemmel az Egyesült Államokból jöttünk, és néhány héttel ezelőtt az mGardenben szálltunk meg. Azta! Csodálatos hely csodálatos kilátással. Nagy udvarral rendelkezik, rengeteg parkolóval, szép helyekkel, ahol lehet ülni, enni, játszani és élvezni az ott töltött időt. Van egy szép nagy fedett grill és egy asztal a hátulján a főzéshez. Az apartman teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a városra, a tengerre és a hegyekre. Élveztük, hogy ott ülve gyönyörködtünk a kilátásban, olyan békés és pihentető volt, és csak néhány percre volt a város összes tevékenységétől. Maja csodálatos házigazda volt, és gondoskodott arról, hogy tartózkodásunk a legélvezetesebb legyen! Nagyon segítőkész volt abban is, hogy ajánlásokat fogalmazzon meg, és többet elmondott nekünk a szigetről, a kompról, az útvonaltervekről, segített időpontot egyeztetni stb. Nagyon ajánlom az mGarden-t, és minden bizonnyal újra ott maradunk, ha legközelebb Pagon járunk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+1, Május 2023
Elképedve!

Smiljében voltunk, és örültünk a nagy térnek és a külön szobáknak. Nagy terasz nagyon szép kilátással. A kertben számos hely található a játékra és a pihenésre. Maja tulajdonos mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat és pihenjünk. Nagyon tetszettek a részletek már a lakásban, majd kint a kertben éppúgy, mint a Pag sziget sajátosságait ismerkedő sétákon... Erősen ajánlott!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Maja Nadaždi
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Szüleim otthonában láttam a vendéglátás szépségét és megtapasztaltam a vendéglátás örömét, és tőlük tanultam meg ugyanezt. Nagyon szeretném, ha nálunk tartózkodása alatt érezné, mennyire nagyra értékelik és szívesen látják Önt. Mindenben a kiválóságra törekszem, ezért lehetőségeimhez mérten berendeztem, rendeztem be a lakásokat és az udvart, gondolva rád és azokra a részletekre, amelyek örömet okoznak. Évekig voltam animátor gyerekeknek táborokban és különféle rendezvényeken, így azzal is foglalkoztam, hogy az mGarden biztonságos és szórakoztató hellyé váljon a legfiatalabb vendégek számára. A személyiségem az mGardenbe szőtt. Akár családdal, barátokkal vagy egyedül érkezel, mindent megteszek azért, hogy az mGardenben megtalálja a pihenőhelyét, élvezze és magával vigye a velünk való tartózkodás csodálatos élményét.

Apartmanok mGarden lista már megtekintette 13328 idők óta 07.05.2023.