Apartman ZlataPakoštane - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 18.699 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartman a város csendes részén, egy új építésű családi ház földszintjén található. Található benne két hálószoba, fürdőszoba, wc, konyha és tágas nappali. Minden szoba légkondicionált. (Minden hálószobához saját klíma tartozik) Ingyenes wifi, mosógép és mosogatógép is rendelkezésre áll az apartmanban. A lakás előtt terasz található. Biztonságos parkolóhely az udvarban. Az apartman 10 perces sétára található a strandtól, ingyenes parkolási lehetőség biztosított a város központjában.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A minimális tartózkodási idő 4 éjszaka. Az apartmanba való belépés 15 óra után, a kijelentkezés 10 óráig lehetséges. Az elutazás napján köteles a szállásadóval együtt átnézni az apartmant és megtéríteni az esetleges károkat. A meglévő bútorok áthelyezése tilos. Háziállatok nem tartózkodhatnak sem a létesítményen belül, sem azon kívül. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. Előleg fizetés nem szükséges. Fizetni érkezéskor kell.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 700 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 500 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Zlata
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Bzenec, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2024
Apartman Pakoštane...

A házigazdák kedvesek, befogadóak és ugyanakkor tiszteletben tartották a magánéletet. Az apartman tisztasága érkezéskor magától értetődő volt. Az apartman felszereltsége első osztályú, benne hét palack bor formájában szép odafigyelés. A konyha teljesen felszerelt volt, beleértve a kávét, teát, fűszereket, olajat stb. Szúnyogriasztó a szobákban. Minden pontosan úgy volt, ahogy vártuk. Nem nagyon élveztük a teraszt a kinti magas hőmérséklet miatt. Minden szobában klíma gondoskodott a kellemes hőmérsékletről. Két WC áll rendelkezésre, ami különösen praktikus reggelente. Kár a tengertől való távolság miatt. A Pilatuša strand parkolójába azonban, ahova ingáztunk, parkolókártya kapható. Tetszett az apartman és a házigazdák hozzáállása, és ajánlani tudjuk az itt tartózkodást.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Zlata Maksan
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Zlata lista már megtekintette 2455 idők óta 12.06.2024.