Apartman Zen Rijeka - Kvarner

kikiáltási ár Ft 21.816 / éj
Detailed description

Üdvözöljük a Zen Apartmentben, a fényűző paradicsomban Rijekában! Ez a modern, elegáns kialakítású apartman a békét és a praktikumot ötvözi, mindössze 1,8 km-re a legközelebbi strandtól és 7 percre a városközponttól. Saját garázsunk, amely ritkaság ezen a területen, gondoskodik járműve biztonságáról. A tágas apartman maximum 3 fő (2+1) elszállásolására alkalmas, így ideális üzleti utazók, párok vagy kisebb családok számára. Az ötcsillagos apartmanban egy nappali étkezővel, egy kényelmes hálószoba, egy teljesen felszerelt konyha, egy előszoba, egy modern fürdőszoba és egy erkély található. A lakás légkondicionált és központi fűtéssel rendelkezik az egész éves kényelem érdekében. Ingyenes, nagy sebességű üvegszálas Wi-Fi-t biztosítunk, amely tökéletes a munkához és a játékhoz. A szórakozásért két okostévé áll rendelkezésre, számos ország csatornaválasztékával, valamint társasjátékok a kellemes időtöltés érdekében. A további szolgáltatások közé tartozik a mosógép, szárítógép, mosogatógép, hajszárító, hajvasaló, függőleges gőzölő, intelligens világítás és még sok más.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Bejelentkezés: 15:00 órától a vendégeknek bejelentkezéskor érvényes fényképes személyazonosító okmányt kell bemutatniuk. Kérjük, érkezésének idejéről előre tájékoztassa a szálláshelyet. Kijelentkezés: 11:00 óráig Rugalmas be- és kijelentkezésre van lehetőség, de előzetes egyeztetés alapján, ahol a jóváhagyás a következő vendégek érkezési/távozási időpontjától függ. A fizetés a számlára történik. Az előleg a szállás teljes összegének 30%-a.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Amennyiben a vendég az érkezés előtt 7 nappal lemondja a lemondást, az előleg visszafizetésére nem jogosult.
Távolságok
  • Tenger: 1.4 km
  • Strand: 1.4 km
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Repülőtér: 17 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A ZEN apartman egy csendes és megfizethető környéken található Rijeka városában, közel minden szükséges létesítményhez. A legközelebbi strand mindössze 1,8 km-re, a városközpont pedig 7 perc alatt elérhető autóval. Abbázia gyönyörű városa 8,3 km-re található, és számos lehetőséget kínál a helyi látnivalók felfedezésére és élvezetére. A közelben üzletek, bevásárlóközpont, gördeszkapark, játszótér és elektromos járművek töltőállomása található. A környék ideális családok, üzleti utazók és mindazok számára, akik szeretnék megtapasztalni Fiume és környéke legjavát. Akár pihenésre, akár kalandra vágyik, a ZEN apartman tökéletes alapot biztosít az üdüléshez. Élvezze azt a kényelmet, hogy minden kéznél van, amire szüksége van, a napi szükségletektől a szabadidős tevékenységekig. A békés környezet pihentető tartózkodást biztosít, míg a legfontosabb látnivalók közelsége lehetővé teszi, hogy teljesen elmerüljön a régió nyüzsgő kultúrájában és természeti szépségében.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Zen
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Anamaria Peica Butković
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Helló, Ana-Maria vagyok, a ZEN Apartments házigazdája. Az utazás és az új kultúrák felfedezése iránti szenvedélyem inspirált arra, hogy házigazda legyek, és felejthetetlen élményben részesítsem vendégeimet. Nagy öröm számomra, hogy a világ minden tájáról találkozhatok emberekkel, és segíthetek nekik otthon érezni magukat.

Apartman Zen lista már megtekintette 812 idők óta 25.07.2024.