Apartmanok Kali Rogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 12.903 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Üdvözöljük újonnan berendezett létesítményünkben, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. Az apartmanok fényűzőek és egyben kényelmesek, ideálisak egy pihentető nyaraláshoz. A létesítmény mindössze 30 méterre található az első strandtól, a gyönyörű Rogoznica szívében. A közelben különböző strandok találhatók, amelyek gyalogosan is elérhetők, és körülöttünk őshonos dalmát növények vesznek körül, amelyek tovább fokozzák a mediterrán hangulatot. Mindössze 10 perces sétára van Rogoznica központjától, ahol a helyi gasztronómia, üzletek és kulturális látnivalók várják a vendégeket. Az apartmanok tágas terasszal rendelkeznek, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, ideális a pihenéshez és a naplementében való gyönyörködéshez. A helyszín számos lehetőséget kínál különféle tevékenységekre, mint például a futás és a kerékpározás, ideális az aktív pihenés szerelmeseinek. Emellett a közvetlen közelben található két nemzeti park - a Kornati Nemzeti Park és a Krka Nemzeti Park -, amelyek felejthetetlen természeti szépséget és kalandtúrákra kínálnak lehetőséget. Létesítményünk tökéletes választás azok számára, akik csendes, mégis fényűző szállást keresnek, ahol minden létesítmény könnyen elérhető. Használja ki a lehetőséget egy álomnyaralásra, felejthetetlen naplementékkel és élvezze az Adriai-tenger minden varázsát.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállás lefoglalása után 24 órán belül előleg fizetése szükséges két éjszaka összegében. A fennmaradó összeget az indulás előtti napon vagy a tartózkodás ideje alatt kell kifizetni. Érkezés az apartmanba 15:00 órától, távozás délelőtt 10:00 óráig. Az esetleges károk kifizetését a tulajdonossal távozáskor egyeztetjük.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 800 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 900 m
  • Buszmegálló: 1 km
  • Repülőtér: 28 km
  • Marina: 1 km
  • Nemzeti park: 350 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
- transzfer lehetősége a repülőtérről előzetes bejelentéssel - hajókirándulások és hajóbérlés (nem tartalmazza az ár) - további babaágy biztosítva, előzetes bejelentéssel
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Kali
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Velika Gorica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5, Augusztus 2024
Kali apartman

Egy hét csendes környéken, barátságos környezetben. A házigazdák kiválóak és mindig elérhetőek. Az apartmanban minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy kellemes napokat tölthessen családjával a tengernél, és a strand nagyon közel van. Köszönet a házigazdáknak mindenért és ajánlom mindenkinek.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz

Srbičné, nagyon örülünk, hogy tetszett az apartmanunkban való tartózkodása! Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy Ön és családja minden vendéglátónak ajánlható vendég. Köszönöm kedves szavait. Hozzászólása sokat jelent számunkra, és arra ösztönöz bennünket, hogy továbbra is a lehető legjobb élményt nyújtsuk vendégeinknek. Minden jót és meleg üdvözletet kívánunk!

Kali Apartments
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Kali lista már megtekintette 2258 idők óta 28.07.2024.