Apartmanok Korina i NikaSelce - Kvarner

kikiáltási ár Ft 10.908 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Új építésű apartmanok Selc központjában, egy kis és festői kisvárosban az Adriai-tenger partján, nagyon közel Crikvenicához. Az apartmanok a ház földszintjén és emeletén helyezkednek el, tágasak és szellősek, két hálószoba, fürdőszoba, előszoba, "nyitott terű" konyha, étkező és nappali, valamint erkély találhatók. Csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a strandra. Az apartmanok 2 perc sétára találhatók a városközponttól, üzletektől, sétánytól, strandtól, éttermektől és kávézóktól. A parkoló a ház udvarában található. A szállás ára tartalmazza a légkondicionálást és a wifit, valamint a parkolást. Az ár tartalmazza az idegenforgalmi (lakási) adót és az apartman takarítását. Háziállat nem megengedett.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman foglalásához a szállás teljes árának 30%-a előleg (előleg) szükséges. A szállás árának fennmaradó összege közvetlenül a házban fizetendő, kizárólag készpénzben érkezéskor és bejelentkezéskor. Lemondás esetén az előleget nem térítjük vissza. A feltüntetett árak 3 vagy több éjszakás szállásra vonatkoznak. 3 éjszakánál rövidebb tartózkodás esetén a kombináció ára megemelkedik - 2 éjszakás szállás esetén a feltüntetett ár 50%-ával, vagy 1 éjszaka apartmanban 100%-ával. Az apartmanba érkezés 14:00 óra után, a távozás 10:00 óráig tart.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Lemondás esetén az előleget nem térítjük vissza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 25 km
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Vasútállomás: 35 km
  • Repülőtér: 16 km
  • Marina: 7 km
  • Sport tevékenységek: 400 m
  • Disco club: 3 km
  • Kaszinó: 3 km
  • Nemzeti park: 150 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Selce egy olyan hely, amely bővelkedik különféle tartalmakban, különösen nyáron, amikor számos rendezvényt szerveznek - kulturális, sport, zenei. Minden lépésnél érezhető a hagyomány és a modernitás áthatolása, Selce pedig számos turisztikai díjjal büszkélkedhet – ilyen például a legjobban szervezett adriai kisvárosnak járó díj, illetve a tenger minőségéért és tisztaságáért járó Kék zászló.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Korina i Nika
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
POPOVAC, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Július 2024
Tökéletesen

Minden tökéletes, a kedves, mosolygós és befogadó házigazdáktól, mindenhez közel, nagyszerű lakástól egy gyönyörű helyen, nyugalomig, csendig és tökéletes nyaralásig. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, nekünk nagyon bevált.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
💗

Kedves vendégeim! Szívből köszönöm a csodálatos megjegyzést, és örülök, hogy mindennel meg voltál elégedve, amit felajánlottak. Hiszem, hogy még látjuk egymást; Megtiszteltetés lenne! 🌞

Stuttgart, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Június 2024
Ideális esetben

Szép nagy apartman Selc csendes részén, ahol minden megtalálható, ami egy kellemes nyaraláshoz kell. A lakás rendkívül rendezett és jól felszerelt, a kanapék és az ágyak kényelmesek. A nappali tágas és csodálatos kilátás nyílik a tengerre. A strandok nagyszerűek, és a séta szerelmeseinek egy gyönyörű sétány a tenger mentén Crikvenicáig. Mindenkinek ajánlott, aki nyugalomra vágyik és mindene megvan szükséges a közelben. Az apartman tulajdonosa előzékeny és diszkrét, mindig az Ön szolgálatában áll, és mindent megtesz, hogy a vendégek elégedettek legyenek. Nagyon jól éreztük magunkat, és szívesen jövünk máskor is.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
🤩

Nagy örömömre szolgált, hogy vendégül láthattam önöket; Úgy gondolom, hogy a pozitív benyomás hatással lesz a találkozásra. Szívből köszönöm! 🥰

Subotica , Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2024
Tökéletes!

Ne keressen tovább! Ideális és tökéletes, nekünk is kicsi babával! Edita ideális házigazda, aki egy lépéssel tovább megy, hogy ideális nyaralást biztosítson Önnek! Az elhelyezkedés és a szállás pedig tökéletes! Stílusosan és minden szükséges kellékkel felszerelt új épület, mindössze 100 méterre a központtól, strandtól, piactól, étteremtől... Parkolás az udvarban videó megfigyeléssel!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
Tulajdonos válasz
🌞

Örülök, hogy tetszett, és remélem, még találkozunk; köszönöm tőled 💖!

Edita Starčević
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Selcen születtem és nőttem fel, ahol ma is élek családommal - férjemmel és két lányommal. Szeretem a nyarat, a napot és a tengert, a hosszú sétákat és a jó könyveket. Imádok főzni és nevetni! 🌞 Azt hiszem, élvezni fogod a mi kis paradicsomunkat; üdvözlöm kedves vendégeink! 💖

Apartmanok Korina i Nika lista már megtekintette 6520 idők óta 06.06.2024.