Apartmanok BarunSeline - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 12.466 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Barun apartmanjaink Seline városában találhatók egy összesen 4 lakásos házban, egy nagy telken, saját parkolóval. A házat idén felújították, a lakásokat az új színvonalnak megfelelően teljesen felújították és a modern ízlés szerint újonnan bútorozták és felszerelték. Minden apartmanhoz tartozik egy nagy napfényes terasz (16m²), a felső apartman részleges kilátással a tengerre. Az apartmanok légkondicionáltak és ingyenes internettel felszereltek. A gyönyörű homokos strand 150 m-re található. Vásárlási lehetőségek és éttermekbe való bejárás körülbelül 200 méterre található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg a teljes ár 25%-a és a szállás foglalásakor fizetendő, a fennmaradó összeg érkezéskor készpénzben fizetendő. Bejelentkezés 14 óra után, kijelentkezés 10 óráig. A tartózkodási illetéket az ár tartalmazza. Az apartman takarításának díja 30 €.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Amennyiben a vendég legkésőbb 15 nappal a bejelentkezés előtt mondja le a foglalást, az előleg teljes összege visszajár. Amennyiben a vendég a bejelentkezés időpontja előtt 15 napon belül mondja le a lemondást, az előleget teljes egészében megtartjuk.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 3 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Barun
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
DUGA RESA, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3+1, Augusztus 2024
Meleg ajánlások a szálláshoz

A lakás rendezett, kellemes tartózkodást, modern berendezésű. Az elhelyezkedés remek, autóra gyakorlatilag nincs szükség, közel van strandok, üzletek, éttermek, minden, ami kell. A házigazdák rendkívül kedvesek és gondoskodóak. Szeretettel ajánlunk szállást ebben az apartmanban egy kellemes családi nyaraláshoz, nyugodt és kényelmes környezetben. Aktív nyaralásra is alkalmas, mivel a Paklenica Nemzeti Park közelében található.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Ivka Barun
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük Barun apartmanjainkban. Várjuk foglalását, hogy egy kellemes ugandai nyaralást biztosíthassunk új apartmanjainkban. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy tartózkodása a lehető legélvezetesebb legyen, hogy Ön is szívesen visszatérjen apartmanjainkba.

Apartmanok Barun lista már megtekintette 1544 idők óta 12.07.2024.