Apartmanok RenataSesvete - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 6.231 / éj
Detailed description

Üdvözöljük bájos és tágas, 65 m²-es apartmanunkban, amely Dubec csendes kerületében, Sesvete városában található! Mindössze 400 méterre a fő busz- és villamosmegállótól, tökéletes hely a nyaraláshoz vagy üzleti tartózkodáshoz. Élvezze a világos nappalit 4 fős étkezővel, egy teljesen felszerelt konyhát (tűzhely, hűtőszekrény) és egy kényelmes hálószobát egy ággyal (160x200 cm) és egy prémium matraccal és minőségi párnákkal. Pihenjen az erkélyen a reggeli kávé mellett, vagy a fürdőszobában káddal. A lakás légkondicionált, ingyenes Wi-Fi-vel és 24 órás biztonsági szolgálattal a Reolink kamerának köszönhetően. Mindössze 3 perc sétára van az üzlettől és a piactól. A Trg ban Jelačić villamossal 35-45 perc, Maksimir 20-30 perc autóútra, Jarun pedig mindössze 25 percre van. Sesvetét ideálisan összekötik az A3-as (7 km), az A4-es (10 km) és az A1-es autópályák, amelyek az Adriához vezetnek. Fedezze fel a béke, a kényelem és a kiváló kapcsolatok tökéletes kombinációját egész Horvátországgal és Európával.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás teljes összege a giro számlára kerül kifizetésre. A "Leírás"-ba kérjük írja be a "nyírt 65m2"-et és a dátumot (tól-ig) a fizetéshez: HR8224020063101197580 Érkezési idő: 15 órától Indulási idő: 10 óráig Kérjük, tartsa be az érkezési és indulási időt a szükséges idő miatt. takarítás, fertőtlenítés és előkészítés Az eVisitor rendszerben minden vendég regisztrációja a Zágrábi Idegenforgalmi Hivatal előírásai szerint történik, és minden vendég köteles kitölteni a bejelentkezési űrlapot, vagy elküldeni nekem a személyi igazolvány mindkét oldaláról fényképet. .
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Legfeljebb 5 nappal a foglalás előtt a teljes összeget visszatérítjük, a foglalást megelőző 5 napon belül visszatérítésre nincs lehetőség.
Távolságok
  • Belváros: 9 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Orvos: 50 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 3 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 8 km
  • Vasútállomás: 9 km
  • Repülőtér: 150 km
  • Kaszinó: 800 m
Részletes leírás
Üdvözlőajándék vendégeinknek: Juice, Nesscafee, tea, rudak, banán, tusfürdő 50ml, hajsampon 50ml, hajbalzsam 50ml. Az apartmanban tiszta ágynemű, törölköző és hajszárító található.
Térkép nézet
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Renata Jerinić
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözlet! Sok éves tapasztalattal a luxus ékszerek terén tudom, milyen fontos a kiváló kiszolgálás. Szenvedélyesen foglalkozom minden részlettel, hogy egyedülálló élményt biztosítsak Zágrábban. Külön gondot fordítok az orvosi kezelésekre érkező vendégekre, biztosítva számukra a kényelmes és pihentető tartózkodást

Apartmanok Renata lista már megtekintette 505 idők óta 15.09.2024.