Apartmanok Villa Tiha Sea BeachKrk Šilo - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 11.185 / éj
Detailed description

Az Apartments Villa Tiha Sea beach néhány lépésre található a Lokvišća strandtól, és légkondicionált szobákat kínál saját fürdőszobával Šil településén. A tengerparti szálláshely erkéllyel, ingyenes parkolási lehetőséggel és ingyenes wifivel várja vendégeit. Az apartman terasszal, tengerre néző kilátással, ülősarokkal, síkképernyős, műholdas TV-vel, sütővel és mikrohullámú sütővel ellátott, teljesen felszerelt konyhával, valamint bidével és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik. Kenyérpirító, hűtőszekrény és főzőlap, valamint vízforraló is rendelkezésre áll. Az apartmankomplexumban az egységekhez ágynemű és törölköző tartozik. Az apartman vendégei olyan tevékenységeket élvezhetnek Šilóban és környékén, mint például a gyalogos túrák. A közvetlen közelben található a Neptun búvárklub. A Villa Tiha Sea Beach Apartments vendégei a közelben sznorkelezhetnek és kerékpározhatnak. A Camino Krk túraútvonal szintén a Plaža Tiha közelében halad el 400 méterre, Punat kikötője pedig 21 km-re található. A legközelebbi repülőtér Fiume 21 km-re lévő repülőtere.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartmanba 15 órától lehet bejelentkezni, de ha készen állsz, lehet korábban is. A ház közepén van egy strand, egy nagy udvar, így a lakás elrendezéséig van hol beszélgetni, és van saját parkoló is. A kijelentkezés 10 óráig lehetséges. A foglalás közvetlen, e-mailben vagy telefonon, whatsupon, viberen kommunikálunk. Foglalás visszaigazolása csak e-mailben. A foglalás előlegének összege a szállás árának 20%-a, és a teljes összeget tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Lemondás az érkezés előtt 30 nappal lehetséges. Indokolt indokkal és szóbeli megállapodással 30 napnál rövidebb időn belül is lehetséges az elállás.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Posta: 300 m
  • Repülőtér: 20 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Lehetőség van egynapos kirándulás megszervezésére a Mary Fisher 725 hajóval. Lehetőség van SUP deszka bérlésére is. A létesítmény közelében található egy búvárklub, ahol könnyedén megszervezhet búvártúrákat az összes szükséges felszerelés kölcsönzésével. A taxihajó mindennap gyakran köti össze Šilót és Crikvenicát, így a turistavárosba is eljuthat, ahol sokkal több a tartalom és a szórakozás, Šiloban pedig nyugodtan pihenhet az apartmanban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Tiha Sea Beach
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zoran Delić
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

A nevem Zoran, és segítek bérelni egy családi házat. Hosszú évek óta látjuk vendégül és biztosítunk kellemes időtöltést azon kedves embereknek, akik úgy döntöttek, hogy nálunk töltik éves vakációjukat. Nagyon aktívak vagyunk a sportolásban és minden, a tengerrel és a természettel kapcsolatos tevékenységben, és tanácsokkal is segítünk, hogyan hozd ki a legtöbbet és hogyan tervezd meg nyaralásod.

Apartmanok Villa Tiha Sea Beach lista már megtekintette 1773 idők óta 21.08.2024.