Apartmanok Donja KrušicaŠolta - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.792 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartmanjaink a Šolta szigetén, Donja Krušicában találhatók. Az egyik apartman a földszinten, a másik a ház első emeletén található, egy csendes öbölben az első sorban a tenger felé. A legközelebbi strand közvetlenül a ház mellett található, egy másik strand pedig 5 perces sétával elérhető, ahol élvezheti a kristálytiszta tengert. Az emeleti apartmanban egy hálószoba, egy felszerelt konyha étkezővel, egy fürdőszoba és egy kellemes, tengerre néző terasz található. Az egyéb szolgáltatások közé tartozik a légkondicionáló, a televízió és a mosógép. A földszinti apartmanban egy hálószoba, egy felszerelt konyha étkezővel és egy fürdőszoba található. A földszinti apartman teraszáról a tengerre nyílik kilátás. Van egy TV is olyan kényelmi szolgáltatásokkal, mint a Netflix. A földszinti lakás klímával és mennyezeti ventilátorral rendelkezik. Augusztusban a leterheltségre és a rossz internet infrastruktúrára való tekintettel problémák adódhatnak az internettel, ezért nem megfelelő, ha a vendégeknek online kell dolgozniuk tartózkodásuk alatt.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg a meghirdetett ár 20%-a a tulajdonos IBAN számlájára történő fizetéssel, a fennmaradó összeg a kulcsok átvétele után, a létesítménybe érkezéskor fizetendő. JIRO FIZETÉSI SZÁMLA: HR42 2340 0093 1128 2094 4 Privredna banka Zagreb SWIFT címe (BIC): PBZGHR2X Ideális érkezési és távozási időpont rugalmas.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 50 m
  • Élelmiszer: 4 km
  • Étterem: 4 km
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 6 km
  • Repülőtér: 40 km
  • Disco club: 8 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Donja Krušica egy 1,5 km hosszú úton érhető el Donja Selo városából. Az öböl kicsi, és alkalmas a természet, a nap és a tenger élvezetére, de tekintve Šolta méretét, jó kiindulópont a sziget más helyeinek meglátogatásához. Lehetséges ingyenes gondolahasználat a tengerparti túrához.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Donja Krušica
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Varaždin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2024
Tiszta Zen

Az apartman egy csendes, szép öbölben található. Tökéletesen tiszta, új bútorokkal berendezett. Jól felszerelt, még vasaló és vasalódeszka is rendelkezésre áll. Határozottan ajánljuk, és tervezzük, hogy újra meglátogatjuk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Július 2021
Ideális pihenésre

Tágas, jól felszerelt, tökéletesen rendezett és tiszta apartman barátságos házigazdákkal, egy csendes öbölben, nagyon kellemes, otthonos légkörrel. Üdv házigazdák és köszönöm!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
TRIBUNJ, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Augusztus 2020
Pihenés a test és a lélek számára

A szállás és a hely megfelel minden elvárásunknak. A lakás rendkívül tiszta, ügyes és szépen berendezett, minden szükséges felszereléssel, a házigazdák nagyon barátságosak és kellemesek. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné élvezni a békét és az érintetlen természetet.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Mislav Blagaić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Francia, Orosz,
Apartmanok Donja Krušica lista már megtekintette 38612 idők óta 01.05.2019.