Apartman AnteaHvar Sućuraj - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 11.687 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartman Antea található Hvar szigetén Sucurajban, a sziget déli oldalán, az első sorban a tenger felé. Az apartman egy magánházban található szállásegység, amely teljes nyugalmat biztosít az Ön tartózkodása alatt, hiszen Ön az egyetlen vendég az épületben. A létesítményt zöldövezet veszi körül, a közvetlen szomszédságban Horvátország legnaposabb szigetének kavicsos és sziklás strandja található. A lakás teljesen felszerelt, 2 hálószoba, fürdőszoba és wc és nappali, étkező és konyha található. A lakás külseje rengeteg árnyékot és grillezőt biztosít. A lakás légkondicionált, wifivel felszerelt és parkoló is biztosított. Nem kell mást tennie, mint egy törölközőt a vállára tenni, és néhány másodpercet sétálni a tengerig, és a hely központja éttermekkel és egyéb létesítményekkel csak néhány perc sétára van. Várjuk Önt az Antea Apartmanban. Jöjjön el és pihenjen igazán egy hvari kisvárosban!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az Antea apartmanba 14:00 után lehet bejelentkezni, míg a kijelentkezésre 10:00 óráig van lehetőség. Foglaláskor közösen megállapított összegű előleget kell fizetni, a fennmaradó részt érkezéskor kell kifizetni. A foglalás e-mailben vagy mobiltelefonon történik. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az Apartment Antea lehetőséget biztosít indokolt lemondásra, legkésőbb érkezés előtt 30 nappal az előleg visszafizetésével.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 200 m
  • Posta: 300 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Antea
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sveti Ivan Zelina , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2024
Gyönyörű és csodálatos házigazdák

Néhány napja visszatértünk ezektől a csodálatos emberektől. Összesen 8 napig maradtunk, és csak dicsérő szavaim vannak a házigazdákról és a helyszínről. Mindig az Ön szolgálatában, friss gyümölcsökkel és zöldségekkel a saját udvarunkról. Egész nap hideg a ház előtt. A lakás egy önálló földszintes ház. Barbecue, napozóágyak, ezek a kedves emberek mindent megadnak neked. És úszni, át kell menni az úton. Ha kisgyerekekkel szeretne úszni, 100 m-re van a strandtól, vagy találhat egyet a sok gyönyörű öböl közül, amelyek autóval elérhetők. Minden ajánlásért!

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Csodálatos vendégek

Köszönjük, hogy idén is a mi lakásunkat választotta. Reméljük, kényelmesen pihenhetett, feltöltődhetett, és reméljük, hogy újra találkozunk. Szívesen vendégeink!!

Sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2024
Benyomások a Sućurajban töltött nyár és az apartman használata után

Annyira megtetszett nekünk Sućuraj, hogy rögtön a "Gyönyörű, kis mistónk" nevet adtuk neki. Hosszú, csodálatos sétány a sziget déli és északi oldalán, csodálatos strandok (homokos, betonos és enyhén sziklás) - napos és árnyékos, kristálytiszta tenger, fenyő és vadvirágok illata, gyönyörű kikötő A város központjában található kőházakkal, valamint rendkívül jóindulatú és vendégszerető helyiekkel Sućuraj egy olyan hely, ahol a természet és a társadalom egyedülálló földi paradicsommá egyesült. Ezen kívül minden megvan benne, amire objektíven szüksége lehet: jól felszerelt piacok, éttermek, cukrászda, ajándékbolt, pékség, orvos... Ha szállást szeretne a leírt paradicsomban, hogy légköre teljes legyen, mind a az apartman minősége (elhelyezkedés /közel az isteni strandhoz és a városközponthoz/, felszereltség, tisztaság, külső és belső esztétika), valamint a vendéglátók kedvessége, előkelősége és odaadása vendégeik iránt, melegen és szívből ajánlom a apartman Antea. A fenti okokból kifolyólag ebben az apartmanban a szállás egyedülálló abban, hogy egyaránt ajánlható aktív pihenésre és romantikus éjszakázásra, valamint nyugalmat keresőknek, időseknek, gyermekes családoknak, autó nélküli turistáknak (a a kompvonal közelsége), romantikusok, mozgássérültek... Kérdezze meg a házigazdát, hogy a lakást esetleg házi kedvencekkel is használhatják. A szűkebb családommal ebben a hónapban már a kedves vendéglátóinknál szálltunk meg, és az idei év 9. hónapjában, illetve az elkövetkező években is terveztük és szeretnénk is maradni. Egyszóval garantálom, hogy a hirdetésben leírtak a helyszínen minden vendégnek megtetszenek, mind az objektum elhelyezkedését, mind a tágasságát, a külső-belső felszereltségét, esztétikáját tekintve. A létesítmény rendkívül tiszta, rendezett és rendszeresen karbantartott. Mindez, beleértve a házigazda segítőkészségét is, 10+ minősítést érdemel. Legközelebbi barátaimnak és tágabb családtagjaimnak már ajánlottam a szállást.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zvonimir Vukojević Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük a Zvone apartmanokban. Minden információval készséggel állunk rendelkezésére, és szívesen válaszolunk minden kérdésére. Kellemes szálláskeresés egy jól megérdemelt nyaralás alatt :)

Apartman Antea lista már megtekintette 12136 idők óta 18.05.2022.