Apartmanok MašaSveti Filip i Jakov - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 9.246 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Ha bérli apartmanunkat, békét, csendet és egy igazi nyaralás érzését vásárolja meg! Az apartmanok vadonatújak és korszerűen felszereltek mindennel, ami egy kellemes nyaraláshoz kell. Az 1. és 2. egység tengerre néző, Wi-Fi, Netflix, HBO Max, légkondi, ingyenes parkolás, mosógép, konyha minden szükséges géppel, udvar, SUP deszka és grill. A strand mindössze 3 perces sétára, a városközpont pedig 5 perces sétára található. Előzetes egyeztetéssel napi 2 órában gyermekfelügyeletet is biztosítunk, hogy a szülők megérdemelt pihenést tudjunk tölteni. Pedagógusok vagyunk, ami garantálja gyermekei biztonságát és minőségi ellátását. Szentpétervár környéke. Filipa i Jakov alkalmas kirándulásokra. Két gyönyörű város, Zadar és Biograd na Moru között található, számos piknikezőhely, nemzeti park, természeti park, gyönyörű strandok, tavak és folyók közelében.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ahhoz, hogy nálunk foglalhasson szállást, egy megkeresést kell küldenie, hogy meg tudjuk egyeztetni az időpontot. Ezt követően 100e előleget fizet és mi visszaigazoljuk a foglalást. Az ideális érkezési idő 14:00, az indulás időpontja 10:00.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A szállás lemondása esetén az előleget nem térítik vissza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 1 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az árban foglalt üdvözlőitalokat és ételeket, kirándulásszervezési lehetőséget, hajóbérlést, gyermekfelügyeletet, valamint kedvezményt és welcome drinket kínálunk az apartman közelében lévő egyes éttermekben.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Maša
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Kalisz, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba+2, Július 2023
Csodálatos nyaralás! Szép ház

Csodálatos nyaralást töltöttünk itt, nagyszerű nagyon tiszta, hangulatos hangulat, saját parkoló A reggeli tengerre néző reggelihez a kutyának volt hová futnia. A tulajdonos hölgy nagyon kedves és segítőkész minden ügyben. Nagyon szép város, saját klímával, közel a látogatható nagyvárosokhoz.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Belinda Ristic
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Maša lista már megtekintette 3839 idők óta 21.07.2023.