Apartman PolanecSveti Martin na Muri - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 9.350 / éj
Detailed description

A "Polanec Sveti Martin" apartman (42m2) Sv. központjában található. Martina na Mura az "Emporium" lakó- és kereskedelmi épületben, a Trg Svetog Martina 8. szám alatt. Az épületben található a "Kavana i catering ARKA" étterem, ahol használhatja az éttermet (ebéd és vacsora). A közvetlen közelben található a METSS élelmiszerbolt (100m) és a KITRO (500m), a horvát posta. A Szent Márton-templom szintén a Szent Márton-templom kellős közepén található. Martin na Mura. A Sveti Martin gyógyfürdő körülbelül 3 km-re található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A Polanec Sveti Martin apartman foglalásakor pontos tájékoztatást kell adni a vendégek számáról, és érkezés előtt 5 nappal a teljes szállásár 20%-ának előlegét kell fizetni!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Érkezés előtt 5 nappal lemondható!
Távolságok
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 30 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Orvos: 20 m
  • Gyógyszertár: 50 m
  • Posta: 50 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 50 m
  • Repülőtér: 100 km
  • Sport tevékenységek: 500 m
  • Kaszinó: 50 km
Részletes leírás
Sveti Martin na Mura Látogatóközpont – A Látogatóközpontban, amely a Mlinarski grundon belül található Žabnikban, a Mura folyó közelében. A legmodernebb infotechnikával és a Mura-parti maráshoz kapcsolódó kiállításokkal felszerelt központ várja a polgárokat, turistákat, iskolásokat, diákokat és mindenkit, aki meglátogatja a Mlinarski grundot. A közelben található a Mlin na Muri, a Muri mólója, a Szerelem labirintusa, Horvátország legészakibb pontja, a Ribički dom és más turisztikai látványosságok, amelyek összekötik a Mlinarski útvonalat és a Trstenjak etnogyűjteményt Marof faluban (1 km). ) - Az etnikai örökség gyűjtői és őrzői, a Trstenjak család minden ház sarkából múzeummá alakult, ahol a múlt egy része Muraköz népéről, kultúrájáról, szokásairól, szertartásairól, bölcsességéről és tudásáról látható - a gyűjtemény ruházat, agyagedények, len- és kenderfeldolgozási eszközök és sok más etnikai dolog. Muraközi lóistálló Žabnik-Vrhovljanban (1 km) Muravidéki lovak az istállóban A Mura-Dráva-Duna bioszféra-rezervátum Žabnikban a Muraköz valódi természeti örökségének igazi élvezete.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Polanec
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Božica Polanec
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Szlovén, Orosz,
Többet a tulajdonos

A Polanec családnak két apartmanja és egy szobája van, amelyek közül egy apartman és egy szoba Svetog Martin na Mura (Trg Svetog Martin 8) központjában található ("Polanec Apartment Sveti Martin i Soba "Polanec"), a másik apartman pedig ("Polanec Apartman") 1, 5 km-re Sv. központjától. Martina na Mura - Žabnikban, Zrinskih 54 A "Polanec Sveti Martin" apartman és szoba az Emporium lakó- és üzleti épületben található, az első emeleten. "Polanec" apartman, amely egy magánház része. Vendégeinknek színvonalas apartmanokat kínálunk ingyenes WIFI-vel, színes TV-vel, klímával és mindennel, amivel egy 3*** és több csillagos apartmannak rendelkeznie kell. Az apartmanok mérete meghaladja a 42 m2-t.

Apartman Polanec lista már megtekintette 3630 idők óta 11.05.2023.