Apartmanok MontanaTrpanj - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 15.978 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Üdvözöljük villánkban, amely a természet békés szépségének közepén található, közvetlenül a szikrázó tenger felett, a strandok mellett. A Villa Montana rendkívüli élményt kínál egy gyönyörű tájon és pihentető légkörben. Az első emeleti stúdióalkalmazás egyedülálló, a modern dekoráció őskővel való kombinációja miatt, két szinten, nyílt tengerre néző kilátással és tágas terasszal. Ideális pároknak. A második emeleti apartmanban 2 hálószoba, fürdőszoba, modern konyha és nappali, valamint saját terasz található. 4 fő elszállásolására alkalmas. A harmadik emeleten 2 apartman található. melyek egyben bérelhetők. Az első erkélyes, csodálatos kilátással rendelkező 90 m2-es, 8 vendég kényelmes elhelyezésére alkalmas. Található benne egy nappali, három hálószoba (3+3+2), két fürdőszoba és egy jól felszerelt modern konyha. A második 4 fős apartman két szobából, két fürdőszobából, egy modern konyhából és egy nappaliból áll. A tágas teraszról hihetetlen kilátás nyílik a varázslatos panorámára.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
- A harmadik emeleti szállás egy csoportnak van kialakítva, családok elszállásolására alkalmas és teljes magánéletet biztosít. Nem bulikra való, tiszteletben tartjuk a házirendet és a többi vendéget is - Az ár mindkét apartmanra a végösszegben van kifejezve . - kiemelt figyelmet fordítunk a tér takarítására és fertőtlenítésére A foglalás visszaigazolása a végösszeg 25%-ának befizetésével történik - Összesen 14 napos tartózkodás esetén a kedvezmény a teljes árból 5%. - Az üdülés árának fennmaradó része érkezéskor (az üdülés árának teljes összege mínusz az előleg) készpénzben vagy érkezés előtt a bankszámlára fizetendő - Az ár tartalmazza az aktuális rezsi, karbantartás költségeit, díjak, kajak, ágynemű és törölköző. - a kaució 300 euró, csak a harmadik emeleti szállásra vonatkozik, és távozáskor visszajár - Érkezés 15:00 órától, távozás 10:00 óráig - állatok kérésre
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás megerősítéséhez szükséges előleg a teljes összeg 25%-a. Ha a foglalást a vendégnek kell lemondania, a tulajdonos a megadott időszakot újra közzéteszi és eladásra bocsátja. A kért időszak újrafoglalása esetén a tranzakciós illetékkel csökkentett előleget teljes egészében visszatérítjük.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 20 km
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 9 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Disco club: 800 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Szállásunk egyik fénypontja a tágas terasz, ahol élvezheti a hullámok zaját, a tengeri szellőt és a tengerparti növények illatát. Függetlenül attól, hogy a reggeli kávét, a barátokkal vacsorázva vagy egyszerűen csak egy csendes estét tölt, a teraszaink hihetetlenül pihentető légkört biztosítanak. A harmadik emeleten megszálló vendégek rendelkezésére áll egy 55 m2-es, parkolásra alkalmas garázs, valamint egy 2+1 fős kajak. A szolgáltatást az ár tartalmazza. Az első és második emeleti apartmanokhoz az út melletti parkoló, illetve a közeli fizetős parkolóban van lehetőség. A parkolás költségét a tulajdonos állja. Trpanj ideális a hosszú tengerparti sétányokon való pihenéshez és a régi városrész látnivalóinak felfedezéséhez, kiváló kiindulópont egynapos kirándulásokhoz Korcula, Dubrovnik, Mljet vagy Divna és Dube strandjaihoz. A városközpont üzletekkel, éttermekkel , ATM-ek csak néhány percnyi sétával elérhetők.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Montana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2024
Őszinte ajánlások a Villa Montanában való tartózkodáshoz

Augusztus 16. és 19. között szálltunk meg ebben a lakásban, és a legcsekélyebb panaszunk sincs. A villa gyönyörű helyen található, közel a tengerhez. A lakás igényesen berendezett, rendezett, mindennel felszerelt, ami a kényelmes tartózkodáshoz kell. A háziasszony kellemes és kedves. Szívesen jövünk máskor is.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Stela Vucic Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

"Az ünnepek nem béke, hanem benyomások. ”- Minchenkov A. Üdvözlet!

Apartmanok Montana lista már megtekintette 25617 idők óta 05.05.2014.