Apartmanok KunjašićTrstenik - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 7.989 / éj
Detailed description

Az Apartments Kunjasic szállása Trstenikben található, néhány lépésre a Trstenik strandtól és 500 méterre az Iza Mula strandtól. Ingyenes Wi-Fi-vel, légkondicionálással és terasszal rendelkező kerttel várja vendégeit. Az apartman erkéllyel, ülősarokkal, síkképernyős kábel-TV-vel, hűtőszekrénnyel és főzőlappal ellátott, teljesen felszerelt konyhával, valamint saját, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Bejelentkezés 14 órától, kijelentkezés 10 óráig Foglaláskor két éjszaka összegű (vissza nem térítendő) előleget kell befizetni a bankszámlára Lemondás esetén az előleg nem jár vissza
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Vissza nem térítendő előleg
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 400 m
  • Posta: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A létesítményen belül a vendégek használhatják a grillezőt, a Kunjasic apartman szomszédságában pedig túrázásra, horgászatra nyílik lehetőség. A létesítmény 600 méterre található a Škamp strandtól és 2,5 km-re Vodice strandjától. Az Apartments Kunjasic 82 km-re fekszik a legközelebbi mostari nemzetközi repülőtértől. Felár ellenében lehetőség van transzfer megszervezésére a repülőtér és a repülőtér között.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Kunjašić
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ivana Kunjašić
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Vendéglátós vagyok Dubrovnikban! Szeretek utazni, zenét hallgatni, esti sétákat tenni és csak pihenni a tenger mellett. A szüleim ott laknak - kedvesek, édesanyámnak pedig a legjobb halkonyhája van! :) Nyáron a közelben van búvárközpont, valamint vízi sportolási lehetőség! Van egy szép hegy és gyönyörű strandok is.

Apartmanok Kunjašić lista már megtekintette 81 idők óta 18.10.2024.