Apartmanok Number OneVir - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.129 / éj
Detailed description

Apartmanjaink Vir kivételes helyen találhatók, mindössze néhány lépésre egy gyönyörű strandtól, amely békés és pihentető nyaralást kínál az Adriai-tenger mellett. Az épület modern építészete gyönyörű kilátást nyújt a környékre és a tengerre, és a természettel való kapcsolat érzését nyújtja. Vir szigetén minden apartmanunk tágas és elegánsan berendezett, a kényelemre és az esztétikára helyezve a hangsúlyt. Otok Vir apartmanjaink teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy elkészítse saját ételeit, ha szeretné felfedezni a helyi kulináris lehetőségeket. A hálószobák tágasak és kényelmesek, minőségi ágyakkal és ágyneművel felszereltek, hogy nyugodt alvást biztosítsanak a sziget felfedezésével töltött hosszú nap után. A modern, zuhanyzós fürdőszoba lehetővé teszi, hogy felfrissüljön egy napsütéses tengerparti nap után. Légkondicionálóval, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, síkképernyős TV-vel, vezeték nélküli internet-hozzáféréssel és parkolóhellyel felszereltek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Nálunk lehetőség van kártyás és készpénzes fizetésre is. Foglaláskor 30% előleg fizetése szükséges. Bejelentkezés: 14:00 - 20:00 Kijelentkezés: 8:00 - 10:00
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás lemondásakor az előleget nem térítjük vissza.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Posta: 700 m
  • Buszmegálló: 900 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Vir szigetén található Queen suite apartmanjaink fénypontja egyértelműen a tágas privát teraszon található jakuzzi. Ez a pezsgőfürdő teljes kikapcsolódást és kényeztetést kínál, miközben meleg vízben élvezheti a masszázst, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre vagy a környező tájra. Az üdülőhelyen van egy recepció, ahol a személyzet a nap 24 órájában rendelkezésre áll minden kérdéssel és segítséggel. Tudok hajókirándulásokat foglalni a közeli szigetekre és parkokba, kalandjárműveket és csónakokat bérelni, és ajánlani tudom a környék legjobb éttermeit.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Number One
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Patricija Geč
Beszél:
Horvát, Angol, Szlovén,
Apartmanok Number One lista már megtekintette 1963 idők óta 19.06.2024.