Apartman Brazzo City Tour SuiteZadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.217 / éj
Detailed description

Ez a szállás úgy van kialakítva, hogy mi magunk is jól és biztonságban érezzük magunkat benne! A városközponttól mindössze tíz perc sétára, egy nagy sportközponttól pedig mindössze 200 méterre található. Ez alkalmassá teszi mindazok számára, akik vakáció közben is aktívak szeretnének maradni. A nagy Lidl és Kaufland bevásárlóközpontok gyalogosan is elérhetők. Az apartmanban minden megtalálható, amire szüksége van egy pihentető nyaraláshoz a gyönyörű Zadarban. Elfelejtheti a fejfájást, amit a parkolóhely keresése okoz egy városi környezetben, például Zadarban; Az apartman saját parkolóval rendelkezik, mindössze három méterre az ablaktól, így mindig szemmel fogja tartani bádog kedvencét. Pihenjen egy kényelmes helyen, tegyen egy sétát a városba, vagy sportoljon a Višnjik Center számos sportpályájának egyikén, amely egy perc alatt elérhető. Fuss ki a lakásból, fáradj el a modern pályán és szaladj el a lakásodba zuhanyozni! Üdvözöljük Zadarban!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez a teljes összeg 30%-ának megfelelő előleg fizetése szükséges. A fennmaradó összeget készpénzben kell kifizetni az apartmanba érkezéskor. Azok számára, akiknél a készpénzes fizetés már a múlté, természetesen a teljes összeget közvetlenül a számlára fizetheti.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg az utazás előtt egy hónappal történő lemondás esetén visszajár a számlára.
Távolságok
  • Tenger: 1.6 km
  • Strand: 3 km
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 400 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Brazzo City Tour Suite
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Braco Hrvoje Ljubičić
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Ninben születtem és nőttem fel, hivatásom szerint turisztikai kommunikátor vagyok. A horvát nyelven kívül beszélek németül és angolul is! Teljes szívemből szeretnék a vendéglátója lenni, és az Ön szolgálatában lenni álmai nyaralása során.

Apartman Brazzo City Tour Suite lista már megtekintette 1464 idők óta 28.07.2024.