Apartmanok Vitas Zaton (Zadar) - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 10.904 / éj
Detailed description

A Vitas Apartments a Jaz városi strand mellett található, amely Zaton teljes sétánya mentén húzódik. Új és modern bútorokkal vannak felszerelve. Zaton a megfelelő hely egy felejthetetlen családi nyaraláshoz. Strandok a legkisebbeknek kis öblökkel, sekélyekkel és végtelen játékokkal a homokban. A strand régebbi, mélyebb részein pedig egy napozás vagy egy jó könyv olvasásának helye az esernyő árnyékában. A zatoni strand kék zászlóval rendelkezik, amely a tenger tisztaságának és tisztaságának díja. A strandon napernyők és napozóágyak, valamint zuhanyzók találhatók, a strand mellett pedig számos kávézó, étterem és gyerekpark található. A tengerre és a kertre néző apartman ingyenes Wi-Fi-vel várja vendégeit. Az apartman családi szobákat tartalmaz. Az apartmankomplexum minden lakóegysége légkondicionálóval, ülősarokkal, síkképernyős kábel-TV-vel, konyhával, étkezősarokkal, valamint hajszárítóval, zuhanyzóval és ingyenes piperecikkekkel ellátott, saját fürdőszobával rendelkezik. Mosogatógép, sütő és mikrohullámú sütő is rendelkezésre áll.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg fizetése a foglalás után, az összeg 20%-a, a többi 2 héttel a szállásra lépés előtt fizetendő. Ha a foglalás kevesebb, mint 2 héttel az érkezés előtt történik, akkor a teljes összeget ki kell fizetni. Számlákat és foglalási visszaigazolásokat állítanak ki a vendégeknek.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Érkezés előtt 2 héttel lehetőség van az előleg visszafizetésére, ezt követően az előleg visszafizetésére nincs lehetőség.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 1.2 km
  • Étterem: 20 m
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Benzinkút: 1 km
Beach típus
Homokos tengerpart,
Részletes leírás
Vendégeink kozmetikai termékeket, kávét és teát kapnak.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Vitas
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Petra Bartoluci
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Vitas lista már megtekintette 687 idők óta 27.08.2024.